It tastes like a man!

Lumberjack Chili

Lumberjack Chili

Csili és chili helyzetjelentés!

2015. március 01. - SamoYong

Chili

A hétvége nagyon gyorsan elment, eseményekben, eredményekben gazdag volt....ugyan nem chili téren. A hétvégén ami új, hogy kibújt az első Trinidad Duglah is-Sok sikert és élményekben gazda életet kívánok neki, üdvözöllek a világunkban kicsi! ;) Ezzel a chili részét le is zárom...azaz nem, csak zárnám.

Az történt ugyanis, hogy mentorommal, és büszkén nevezném BARÁTOMNAK, kicsit sikerült "összekapnunk". Érthető volt részéről, megbeszéltük, reméljük tovább javul kapcsolatunk! :) Szóval hogy büntessem magam és barátaimat akik átjöttek filmezni a pizzát jól meglocsoltuk Nagy Gábor (GaBko) szószával, majd a film poénjain elcsukló hangon nevettünk csak.

img_1177.JPG

Csili

Nos, ez egy chilis blog, de első bejegyzésemben jeleztem, hogy én nem akarom azt a szokványos "jajj kimentem a földre...nőttek két centit" bejegyzéseket írni (előre is bocsánat, ha valakit ezzel megbántok), így mivel "kiskutyám" a függőségem gyümölcsét viseli neveként, azaz Csili, így most Ő lesz a fő sztár. Szombat reggel felébredtünk, elég szép idő volt, bár borús......vááá na ez túl leíró. Szóval szombaton új barátainkkal elmentünk egy jóóó nagy kört tenni János-forrás, Vértesszőlős,Tatabánya útvonalon. A kutyák nagyon jót játszottak, nagyon lemozogták magukat. Este másik barátomék jöttek át, hogy a kutyusok játszanak egyet. Volt ott vízbezuhanás több ízben is, soksok rohanás, soksok rágcsálás...

dsc_0464_masolata.JPG

Vasárnap (vagyis ma) elmentünk életünkben először Csépke Katalin által tartott kutyaiskolába. Mivel a város másik végén volt.....sétáltunk, késtünk. Csilkó nagyon jól érezte magát a többi kutya között, nagyon ügyes volt (imádom). Emellett lett egy új barátunk Carolina Reaper (röviden Ripi), egy kis veréblány, akit az én lükém fogott meg a reggeli séta folyamán.

img_2215.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://lumberjackchili.blog.hu/api/trackback/id/tr127231481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása