It tastes like a man!

Lumberjack Chili

Lumberjack Chili

Logó és Facebook oldal

2015. február 26. - SamoYong

Mai nap egy jeles nap a chili kedvelők szemében, ugyanis elindulunk a facebookon is...JÍÍÍÍHÁÁÁ... Egyenlőre ugyan, mivel termékek híján vagyunk, lévén hogy az időjárás nem elég kegyes hozzánk megint, még nem tudunk kimenni a földet túrni. A növénykék maradnak a helyükön egyenlőre. Úgy gondolom, az hogy posztolgassam a szokásos miért is jó a kapszaicin, miért együnk sok-sok paprikát (nem csak chilire gondolok), annak nincs sok értelme, így amíg más nem történik a blogomat követhetitek, illetve szebbnél szebb fotóimat (igen, kicsit egoista :D ).

Jeleznem kell, hogy nagyon izgulok, hogy fog alakulni ez az egész, mire leszek képes, DE ez még mindig csak egy hobbi.

Emőke jóvoltából elkészültek a facebook oldalhoz a logók és a borítóképek. Sok féle, szebbnél szebb. Ilyen színű, olyan színű. Nagyon ért hozzá, köszönöm itt is neki! :) Csak mutatóba felrakok párat!

facebook_page_6.jpgfacebook_piros_fekete_profil.jpguntitled-2.png

Bár most beteg vagyok, elkezdtem a növénykék szétültetését. Van mit tenni azért itthon is így mára ennyi leszek! Likeoljatok minket, SZERESSETEK minket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lumberjackchili.blog.hu/api/trackback/id/tr307221819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása